& his orchestra
Dec
16
5:00 PM17:00

& his orchestra

& His Orchestra feat. Prisca Agnes Nishimwe

 

 

"& His Orchestra" speelt golden instrumental hits van de jaren '50 tot nu. Met nummers van o.a. Duane Eddy, Andre Brasseur, The Ventures, Booker T and the MG's, Pierre Henry, Kraftwerk, Herb Alpert, Henry Mancini, Georgio Moroder, Kraftwerk, Daan... waar ze mee aan de haal gaan met eigen grooves, intermezzo's en trancerige impro's.

 

& His Orchestra bestaat uit Otto Goodyear en Billy Rocka .  Zij brengen een mix en match tussen instrumentale rock&roll, cowboytunes, new wave, krautrock disco en dance, waarbij je niet stil kan blijven staan.

 

Hun optreden wordt versterkt met een gastperformance van zangers en slam poet Prisca Agnes Nishimwe. Zei is de frontvrouw van Nuit Blanche en ook een graag geziene gast in Nuff Said.

 

Een première !

 

View Event →
Chez Jeanne buurtfornuis
Nov
30
9:00 PM21:00

Chez Jeanne buurtfornuis

buurtfornuis CHEZ JEANNE 

Niets dat mensen meer samen brengt dan gezellig tafelen! Schuif mee met de rest van de buurt aan bij het Belgische buffet van Jeanne voor een avond vol lekkers en gezelligs. Voor en door buren.
--wanneer--
Vrijdag 30/11�Tussen 18u en 20u
--prijs--
Menu (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert): €15�Kinderen (tot en met zes jaar) betalen de helft
--reserveren?--
Ja! Tenminste als je zeker wil zijn van een plaatsje. Inschrijven kan via meubelenpluym@gmail.com Ook vragen wij om vooraf te betalen om je reservatie te bevestigen. Dat kan op Jean et Mar BE72 7330 5634 5916 BIC KREDBEBB 
Niet gereserveerd? Je kan de avond zelf langskomen. Als er dan nog plaats is, kan je gerust mee aanschuiven.

--wat is CHEZ JEANNE?--
Elke laatste vrijdag van de maand wordt er in Salle Jeanne Simons gekookt voor en door de buurt. Zo willen we een gezellige, warme plek creëren waar buren elkaar terug kunnen leren kennen. We proberen de prijzen democratisch te houden zodat iedereen mee kan tafelen.
Iedereen die mee wil koken, afwassen, de zaal klaar zetten, opruimen, … is welkom! Contacteer ons via meubelenpluym@gmail.com of op 0494 88 64 71 (Joke Termonia)

View Event →
Deurnroosje-De Poesje van St Andries
Sep
2
3:00 PM15:00

Deurnroosje-De Poesje van St Andries

De Neus vindt dat Antwerpen niet meer zo plezant is als vroeger. Daar wil hij natuurlijk iets aan doen. Hij richt de EPP op, de Enige Plezante Partij, en zal dus ook burgemeester worden. Maar daar is niet iedereen content mee… Kom zien hoe dat afloopt!

zo 2 sep 2018 - 15.00 uur

Extra

VOLKSMUSEUM TURNINUM, KORAALPLAATS, DEURNE-DORP GRATIS VOOR LEDEN, ANDERS 1 EURO: LIDGELD TOT DECEMBER 2018 INBEGREPEN

View Event →
Deurnroosje-OTTLA 20.30
Sep
1
8:30 PM20:30

Deurnroosje-OTTLA 20.30

Met z’n nieuwe band Ottla belijdt Bert Dockx (Flying Horseman, Dans Dans, Strand) zijn liefde voor de jazz. De groep heeft een prikkelende bezetting: gitaar, twee saxen, contrabas en twee drummers (waarvan er één dubbelt op allerhande synths en elektronica).

Samen trekt deze bende op avontuur binnen een kleurrijk en gevarieerd oeuvre: composities van excentriekegrootmeesters (Thelonious Monk, Sun Ra, Herbie Nichols, Duke Ellington, Alice Coltrane), aangevuld met verrassend eigen werk.

Op hun verkenningstocht blenden ze op intuïtieve, organische wijze de traditie van de jazz met vrije improvisatie, blues, soul, ambient, rock en noise. Sleuteltermen zijn spontaniteit, intensiteit, interactie en spelplezier. Ook op het menu: indringende, soms fluisterzachte, nachtelijke sferen, zwoele, exotische grooves en sporadische opflakkeringen van muzikale razernij.

Met Bert Dockx (gitaar), Frans Van Isacker (altsax), Thomas Jillings (tenorsax), Nicolas Rombouts (bas), Louis Evrard (drums, percussie) & Yannick Dupont (drums, percussie, elektronica)

Tickets en info www.ccdeurne.be VVK €7-kassa €9

https://www.ccdeurne.be/nl/event/51018/ottla

View Event →
Slumberland 21.00 Festival Deurnroosje
Aug
31
9:00 PM21:00

Slumberland 21.00 Festival Deurnroosje

Hoezo, installatiemuziek te arty farty? Muzikant en filmmaker Jochem Baelus (ex Echo Beatty) laat met Slumberland horen dat het ook anders kan. Haardrogers met mondharmonica’s, vervormde breinaalden, super 8 projectoren en een assemblage van drum- en naaimachines zijn de instrumenten van dienst, extra verrijkt door de (g)rauwe gitaarpartijen van Baelus. Denk ‘Suicide’ versus ‘Swans’.

Begin 2013 kwam de LP ‘Slumberland by 'Slumberland’ uit op het kleine label ‘De Zesde Kolonne”. Al een jaar later verzorgde hij het voorprogramma van Tindersticks, King Dude en Parquet Courts. Begin dit jaar kwam één van zijn tracks terecht op een compilatie album van ‘Dymaxion Groove Records’ (NY) waarop hij in het goede gezelschap verkeert van o.a. Dan Deacon, Silver Apples en Jad Fair.

Sinds kort laat Baelus zich vergezellen door twee straffe drummers: Frederik Meulyzer (o.a. Hamster Axis of the One-click Panter) en Alfredo Bravo (o.a. Flying Horseman) wat heel de performance naar nieuwe hoogtes brengt. In de zomer van 2018 kruipen de heren samen met geronemmeerd producer/muzikant “Radwan Ghazi Moumneh” in de studio om er hun 2e full length op te nemen. De plaat komt uit in het voorjaar van 2019.

Leve de aparte, indringende grafstem en de donkere, alternatieve en repetitieve sound van Slumberland!

Info & tickets www.ccdeurne.be 

VVK €7 Kassa €9

View Event →
Aug
31
6:00 PM18:00

Buurtfornuis 31 augustus

 

vrijdag
31 augustus,
zaterdag 1 & zondag 2 september 2018

Buurtfestival

Deurnroosje

Het laatste weekend van de zomer- vakantie wordt in Deurne afgesloten met Deurnroosje. Op en rond de Turnhoutsebaan valt er van alles te beleven.

Buurtfornuis Chez Jeanne

Niet gereserveerd? Je kan de avond zelf langskomen. Als er dan nog plaats is, kan je gerust mee aanschuiven.

"

3-gangen menu: 12 euro
2-gangen menu: 10 euro
enkel hoofdgerecht: 6 euro
Kinderen (tot en met zes jaar) betalen de helft

Wat is Chez Jeanne?

Elke laatste vrijdag van de maand wordt er in Salle Jeanne Simons gekookt voor en door de buurt.
Zo willen we een gezellige, warme plek creëren waar buren elkaar beter kunnen leren kennen.

We proberen de prijzen democratisch te houden zodat iedereen mee kan tafelen.

Iedereen die mee wil koken, afwassen, de zaal klaar zetten of opruimen is van harte welkom! Meer info via meubelenpluym@gmail.com

vrijdag
31 augustus 2018 18 - 20 uur

INSCHRIJVEN VERPLICHT
ZAAL JEAN ET MAR, TURNHOUTSEBAAN #+, DEURNE

Niets dat mensen meer samen brengt dan gezellig tafelen!
Schuif mee met de rest van de buurt aan bij het buet van Jeanne voor een avond vol lekkers en gezelligs.

Als je zeker wil zijn van een plaatsje kan je inschrijven via meubelenpluym@gmail.com.

 

View Event →
Buurtfornuis Chez Jeanne 'Griekse editie'
Jun
29
6:00 PM18:00

Buurtfornuis Chez Jeanne 'Griekse editie'

Buurtfornuis CHEZ JEANNE

Niets dat mensen meer samen brengt dan gezellig tafelen! Schuif mee met de rest van de buurt aan bij het buffet van Jeanne voor een avond vol lekkers en gezelligs. Deze maand gaan we voor Mexicaans! Voor en door buren. 

--wanneer-- 
Vrijdag 29 juni, vanaf 18u

-- waar -- 
Salle Jeanne Simons
Turnhoutsebaan 5 in Deurne

--prijs-- 
Menu (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert): €12
Voorgerecht en hoofdgerecht: €10
Hoofdgerecht en dessert: €10
Enkel hoofdgerecht: €6
Kinderen (tot en met zes jaar) betalen de helft

--reserveren?-- 
Ja! Tenminste als je zeker wil zijn van een plaatsje. Vorige keer waren we volzet, dus snel inschrijven is de boodschap! Inschrijven kan via meubelenpluym@gmail.com Ook vragen wij om vooraf te betalen om je reservatie te bevestigen. Dat kan op Jean et Mar BE72 7330 5634 5916 BIC KREDBEBB. 
Niet gereserveerd? Je kan de avond zelf langskomen. Als er dan nog plaats is, kan je gerust mee aanschuiven. 

--wat is CHEZ JEANNE?-- 
Elke laatste vrijdag van de maand wordt er in Salle Jeanne Simons gekookt voor en door de buurt, telkens met een ander thema. Zo willen we een gezellige, warme plek creëren waar buren elkaar terug kunnen leren kennen. We proberen de prijzen democratisch te houden zodat iedereen mee kan tafelen. 
Iedereen die mee wil koken, afwassen, de zaal klaar zetten, opruimen, … is welkom! Contacteer ons via meubelenpluym@gmail.com of op 0494 88 64 71 (Joke Termonia)

Minder weergeven

View Event →
Cro Magnon FLOWW
Jun
22
8:30 PM20:30

Cro Magnon FLOWW

Ergens in de jaren '80 vonden een paar jonge muzikanten elkaar in een zoektocht naar een eigen muzikale taal, wars van stijlen en trends.

In 1991 was het zo ver. Hun eerste cd "Zapp !" was een grensverleggend moment. Journalisten hadden het moeilijk om een naam te vinden voor hun muziek die de sfeer van de grootstad uitamende en de visuele verbeelding prikkelde. Met sax, violen, bas, elektrische mandoline en electronica creëerden ze een gedreven muziek die door henzelf "Urban Chamber Music" werd gedoopt, een term die later opgepikt werd door de geschreven pers. 

Drie cd's later en we zijn in 2017. Met "Floww..." maakt Cro Magnon zijn warmste en meest sfeervolle cd. Met Chris Carlier op elektrische bas & contrabas, Koen Van Roy op saxen en clarinet, Geert Waegeman op viool, mandoline en electronica en Detony (een spectaculaire snaredrumrobot van de Decap-fabriek) doen zij een toernee langs huiskamers en kleine inspirerende ruimtes. Deze muziek woont in kamers. Kamers waarin allerlei deurtjes open en terug toe gaan. 

Info en tickets: https://www.ccdeurne.be/cro-magnon

  • vvk: 7 euro
  • kassa: 9 euro
View Event →
Renton Jules 20.00
Jun
15
8:30 PM20:30

Renton Jules 20.00

Renton Jules is een selfmade, no-nonsense en ambitieus viertal uit Antwerpen. Hun muziek mikt ongegeneerd op je ziel met oerdegelijke melodieën en die bijzondere stem. Voor liefhebbers van Andy Schauf en Wilco.

Renton Jules is Geert Laenens (singer-songwriter), Tijl De Ridder (bas – ex-Mercelis, Spacca), Jussi De Nys (gitaar – producer & sound engineer (oa King Dick, Jan Fabre, North, Ruben Focketyn, Paper James) en Martijn Van Den Broek (drums/ piano - Bougie Belgique, Evil Empire Orchestra, Collieman). In het najaar 2018 wordt het vervolg op EP ‘How to catch a Deer’ (11/2013) verwacht.

Renton Jules is de groep rond zanger Geert Laenens, die in 2012 ontstond uit de restanten van de band Newtown. Newtown bracht in 2010 een titelloze debuut EP uit, die goed onthaald werd, wat airplay opleverde op de nationale radio (Radio 1, MNM) en ervoor zorgde dat voorprogramma’s gespeeld konden worden van diverse internationale bands (The Stranglers, Throwing Muses, The Walkmen, Glasvegas) in gerenomeerde zalen (Ancienne Belgique, De Roma, Trix, De Handelsbeurs, Mezz). In 2011 volgden 2 singles, geproduced door Serge Feys (Arno). Eén van deze songs werd gebruikt door het TV programma ‘Solar Race’ op TMF. Na een groepswissel in 2012 werd de doorstart gemaakt met Renton Jules en werd eind 2013 in eigen beheer de EP ‘How to catch a Deer’ uitgebracht, gemixt door Guy Fixsen (producer/ sound engineer van The Pixies, Throwing Muses). ‘Are you ready’ werd even later gebruikt in de TV documentaire ‘Soundtrack’ op Canvas en ‘Mindset’ werd gebruikt in het TV programma ‘De Regel van 3S’ op Ketnet.

info en tickets https://www.ccdeurne.be/renton-jules-vrije bijdrage

View Event →
Dans voorstelling Terre-compagnie La Licorne 14 juni 20.00
Jun
14
8:00 PM20:00

Dans voorstelling Terre-compagnie La Licorne 14 juni 20.00

Terre speelt zich af in een imaginaire toekomstwereld. Alhoewel, imaginair... De hoofdpersonages zijn twee broers, die deel uit maken van een samenleving waar iedereen plastic sorteert. 

Grote broer "Zegrande" sorteert en verzamelt de plastic flessen in een grote zak, groter dan hij, en wordt gespeeld door danser/verteller Erwan Etienne. Het landschap van de wereld waar ze wonen wordt gevormd door plastic flessen."Zezinho" zijn kleine broertje was als een kruimeltje op deze berg. Hij droomde van een andere wereld. Op een dag overspoelde de berg hem ...

Zegrande is vastbesloten om de droom van zijn kleine broertje om te zetten in realiteit. Hij verlaat zijn land en gaat op zoektocht naar het eiland waar zijn broertje van droomde. De "nieuwe wereld".

Tickets €5 https://www.ccdeurne.be/terre

View Event →
workshop samenspel ukulele en percussie  14.00-16.00
May
2
2:00 PM14:00

workshop samenspel ukulele en percussie 14.00-16.00

 

In deze workshop willen we mensen laten proeven van het plezier van het samenspel, en dit zonder dat ze virtuozen hoeven te zijn. We leren een paar akkoorden aan en gaan er samen mee aan de slag. Ieder volgens zijn/haar eigen kunnen. Viersnarige  instrumenten zoals ukulele zijn eenvoudig voor beginners. Je kan immers al met één vinger een akkoord spelen. En ja, het mag swingen! Dus ook wie graag enkel ritme speelt is welkom. 

 

max 10 deelnemers

verschillende muziekinstrumenten worden aangeboden door de lesgever maar je mag natuurlijk ook je eigen instrument meenemen.

Gratis voor 55+ met steun van district Deurne

Verplicht inschrijven via www.ccdeurne.be

 

View Event →
Buurtfornuis chez Jeanne
Apr
27
6:00 PM18:00

Buurtfornuis chez Jeanne

Buurtfornuis CHEZ JEANNE

Niets dat mensen meer samen brengt dan gezellig tafelen! Schuif mee met de rest van de buurt aan bij het buffet van Jeanne voor een avond vol lekkers en gezelligs. Deze maand gaan we voor Aziatisch! Voor en door buren.

--wanneer--
Vrijdag 27 april, vanaf 18u

-- waar --
Salle Jeanne Simons
Turnhoutsebaan 5 in Deurne

--prijs--
Menu (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert): €12
Voorgerecht en hoofdgerecht: €10
Hoofdgerecht en dessert: €10
Enkel hoofdgerecht: €6
Kinderen (tot en met zes jaar) betalen de helft

--reserveren?--
Ja! Tenminste als je zeker wil zijn van een plaatsje. Vorige keer waren we volzet, dus snel inschrijven is de boodschap! Inschrijven kan via meubelenpluym@gmail.com Ook vragen wij om vooraf te betalen om je reservatie te bevestigen. Dat kan op Jean et Mar BE72 7330 5634 5916 BIC KREDBEBB.
Niet gereserveerd? Je kan de avond zelf langskomen. Als er dan nog plaats is, kan je gerust mee aanschuiven.

--wat is CHEZ JEANNE?--
Elke laatste vrijdag van de maand wordt er in Salle Jeanne Simons gekookt voor en door de buurt, telkens met een ander thema. Zo willen we een gezellige, warme plek creëren waar buren elkaar terug kunnen leren kennen. We proberen de prijzen democratisch te houden zodat iedereen mee kan tafelen.
Iedereen die mee wil koken, afwassen, de zaal klaar zetten, opruimen, … is welkom! Contacteer ons via meubelenpluym@gmail.com of op 0494 88 64 71 (Joke Termonia)

 

View Event →
workshop klok of wekker repareren (deel 2)
Apr
25
2:00 PM14:00

workshop klok of wekker repareren (deel 2)

25 april workshop klok of wekker repareren (deel 2) 14.00-16.30

Onder Romeo’s begeleiding demonteren we een klok of wekker en wordt deze stap voor stap terug in orde gezet.

De bedoeling is dat iedereen na de workshop zijn klok terug mee kan nemen en dat deze terug werkt.

Je kan best vooraf een foto van de klok (liefst een regulator)  of wekker doorsturen of mailen zodat de lesgever kan beoordelen of het haalbaar is om deze te repareren.

 

max 10 personen

 

 

 

 

View Event →
workshop Taxidermie
Apr
19
2:00 PM14:00

workshop Taxidermie

19 april workshop Taxidermie 14.00-17.00

 We wonen in vierkante huizen met vierkante ramen, vierkante deuren en een klein vierkant tuintje erachter. Binnen staan de vierkante kasten, tafels en tv en lopen we over een vierkant tapijt. In de natuur is nagenoeg niets vierkant. Zet zelf de klok stil en haal een fractie van de natuur in huis met deze workshop waarin je leert hoe een vis op te zetten.

Gratis voor 55+ met steun van district Deurne

Inschrijven verplicht via www.ccdeurne.be

 

 

View Event →
workshop klok of wekker repareren
Apr
18
2:00 AM02:00

workshop klok of wekker repareren

18 april workshop klok of wekker repareren 14.00-16.30

 In deze tweedelige workshop  krijg je uitleg over het basisprincipe van een uurwerk en de evolutie van klok tot uurwerk.

Nadien gaan we over tot de praktijk. Onder Romeo’s begeleiding demonteren we een klok of wekker en wordt deze stap voor stap terug in orde gezet.

 De bedoeling is dat iedereen na de workshop zijn klok of wekker terug mee kan nemen en dat deze terug werkt.

Je kan best vooraf een foto van de klok (liefst een regulator)  of wekker doorsturen of mailen zodat de lesgever kan beoordelen of het haalbaar is om deze te repareren.

Gratis voor 55+ met steun van district Deurne

Inschrijven verplicht via www.ccdeurne.be

 

 

View Event →
Mar
29
1:30 PM13:30

lezing over het vernieuwde erfrecht

29 maart van 1.30-15.00

De hervorming van het erfrecht werd op 20 juli 2017 definitief goedgekeurd door het Parlement. Met deze fundamentele hervorming wordt ons erfrecht aangepast aan de huidige samenleving en aan de gezinnen van vandaag. Mensen zullen meer vrijheid krijgen om te beslissen wat ze met hun erfenis willen doen. Wil je hierover meer te weten komen of heb je vragen, wees dan welkom in deze uiteenzetting gegeven door notaris Michael Michoel.

max 60 deelnemers

Gratis voor 55+ met steun van district Deurne

Inschrijven verplicht via www.ccdeurne.be

View Event →
Zandmann 23 maart 20.30 Pluymvee-tickets cc-Deurne
Mar
23
8:30 PM20:30

Zandmann 23 maart 20.30 Pluymvee-tickets cc-Deurne

Zandmann is een driekoppige band uit het Anwerpse. Kristof Van den Bergh smeedt liederen uit gevoelens van existentiële disoriëntatie en melancholie: rauwe teksten met donkerzwarte ondertoon, gedragen door door soms krachtige, vaak doodeenvoudige gitaarklanken. Dit geheel wordt begeleid door de bas, synth, en piano van Kamiel Thys en de drums van Sander De Block. Het resultaat is eerlijke, intimistische rock die doet denken aan de muziek van Songs: Ohia, Mark Lanegan, en Neil Young & Crazy Horse.

Enkele maanden geleden trokken ze zich terug in de verlatenheid van de Ardennen waar ze in de GAM studios met Jonah Boons hun eerste EP opnamen.

 

 

<

vr 23 mrt 2018 - 20.30 uur
>> Koop tickets

Praktisch

genre

prijzen

  • kassa: 9 euro
  • vvk: 7 euro

 

View Event →
Workshop kinderkleding maken
Mar
22
2:00 PM14:00

Workshop kinderkleding maken

Workshop kinderkleding maken 22 maart 14.00-18.00

Op een mooie winterdag kreeg zangeres en actrice Thaïs Scholiers een verrassend verjaardagscadeau: een basiscursus naaien! Een wereld ging voor haar open. Ondertussen werd Pitchoun geboren: Thaïs haar gloednieuwe eigen handgemaakte kinderkledinglijn. Wil je ook gebeten worden door deze microbe? In deze workshop kies je het model (bavet, rokje of herembroekje), de afwerking, de stof en de print die jij mooi vindt. 

www.pitchoun-creation.com

max 8 deelnemers

Rond 16.00 is er een kleine pauze voorzien met koffie, thee en gebak

Gratis voor 55+ met steun van district Deurne

Verplicht inschrijven via www.ccdeurne.be

View Event →
RAMONA!! 8 mrt 2018 - 20.30 uur> Koop tickets pluymvee  vvk: 7 euro     kassa: 9 euro
Mar
8
8:30 PM20:30

RAMONA!! 8 mrt 2018 - 20.30 uur> Koop tickets pluymvee vvk: 7 euro kassa: 9 euro

RAMONA is een intrigerende singersongwriter die samen met haar gelijknamige all-female band in April haar debuutalbum op de wereld losliet. De reviews liegen er niet om en 8 Maart speelt RAMONA de eerste Pluymvee van dit jaar in Salle Jeanne Simons !! Een mooie datum (Nationale Vrouwendag) om naar deze mooie dames op een favoriete locatie in Antwerpen te komen luisteren. Welkom !

Pers :
"Een plaat met songs die pakken, die ràken, die alles doen wat ze moeten doen, niet in het minst door de knappe meerstemmige vocalen en de verrassende arrangementen. Ramona neemt je mee in haar dreampop met steeds andere instrumenten en een eigen stijl. De songs gaan voornamelijk over liefde, vriendschap en vrede en toch is het verre van zoetsappig. Aldus VPRO 3voor12.

"De meerstemmigheid speelt op dit debuut een belangrijke rol en vormt een mooi tegengewicht voor de vaak poppy songs, die niet zelden een muzikale naïviteit en charme in zich hebben" zegt DaMusic.

"Soms doet de dromerige pop wat aan Feist of Amatorski denken en de geest van Chet Baker waart door menig liedje- De zangeres heeft duidelijk haar eigen stem gevonden & haar band weet heel goed hoe ze die zo mooi mogelijk kunnen verpakken. Nu nog hopen dat de radiozenders ook voor deze parel door de knieën gaan" - Enola.

"Heel knappe folkpop plaat, die zeker aan de ribben blijft kleven' - 'om ons te ontroeren en zelfs te hypnotiseren' - 'dromerige atmosferen' - 'magische schoonheid' - 'ruim publiek over de streep trekken, daar zijn we zeker van' - 'dit pareltje van een debuut plaat" zegt Snoozecontrol

<

do 8 mrt 2018 - 20.30 uur
>> Koop tickets

Praktisch

genre

prijzen

  • vvk: 7 euro
  • kassa: 9 euro

 

View Event →
workshop vocal coaching Valerie Van Roey
Mar
7
2:00 PM14:00

workshop vocal coaching Valerie Van Roey

Deel 1: 7 maart: Opwarming van de stem en natuurlijk stemgebruik volgens de Werbeck methode. Zingen en zoemen met boventonen. Na deze sessie ken je verschillende oefeningen die je meteen zelf kan toepassen om je stem gezond te gebruiken!

Wanneer? 7, 14 en 21 maart 2018 telkens van 14-16 u Waar? Salle Jeanne Simons, Turnhoutsebaan 5, 2100 Deurne Prijs? 90 euro voor de hele reeks

Interesse? Schrijf je dan in voor 26 februari indien je er graag bij wilt zijn! Hoe doe je dit? Door een mailtje te sturen naar info@valerievanroey.be met bevestiging van jouw deelname. Vervolgens schrijf je jouw inschrijvingsgeld over met vermelding van jouw naam op volgend rekeningnummer (BE 85 0689 0298 0606) en zo is jouw reservatie compleet!

 

View Event →
De grijze komedie-'hartverwarmend'
Mar
4
3:00 PM15:00

De grijze komedie-'hartverwarmend'

De grijze komedie presenteert 'hartverwarmend'

poëtische teksten over de liefde doorheen de seizoenen van het leven.

Met akoestische muziek van Sebastiaan Simoens.

Kaarten te bestellen bij de grijze komedie degrijzekomedie@outlook.com 0486960227 €8

zaterdag 3 maart om 20.00

zondag 4 maart om 15.00

 

 

 

View Event →
De grijze komedie-hartverwarmend
Mar
3
8:00 PM20:00

De grijze komedie-hartverwarmend

De grijze komedie presenteert 'hartverwarmend'

poëtische teksten over de liefde doorheen de seizoenen van het leven.

Met akoestische muziek van Sebastiaan Simoens.

Kaarten te bestellen bij de grijze komedie:degrijzekomedie@outlook.com -0486960227 €8

zaterdag 3 maart om 20.00

zondag 4 maart om 15.00

View Event →
Workshop Afrikaanse dans
Feb
22
1:30 PM13:30

Workshop Afrikaanse dans

Donderdag 22 februari van 13.30 tot 15.30

max 50 deelnemers

Ibrahima Soumah is geboren in Conakry (Guinee). Hij danste al op jonge leeftijd bij verschillende balletten, onder andere het “Ballet Communal de Guinée-Conakry” en “Etoile de Kania”. Sinds 2004 verblijft hij in België en is hij professioneel danser, dansleraar en muzikant. Hij reist nog regelmatig naar Guinee om zich bij te scholen bij verschillende choreografen en balletten.

De workshop wordt live begeleid door Seydouba Camara.

Gratis voor 55+ met steun van district Deurne

Verplicht inschrijven via www.ccdeurne.be

View Event →
Workshop schrijven
Jan
29
2:00 PM14:00

Workshop schrijven

maandag 29 januari van 14.00 tot 16.00

max 10 deelnemers

Maud Vanhauwaert (schrijver, tekstperformer en hoofddocent Schrijven op het Conservatorium Antwerpen) geeft een workshop Poëzie Schrijven. Het witte blad papier is voor de meeste schrijvers als glad ijs. Hoe breek je het ijs? Hoe slijp je het potlood? Maud geeft tips and tricks, helpt je op weg en zoekt mee naar naar je poëtische stem.

 

View Event →