Back to All Events

& his orchestra

& His Orchestra feat. Prisca Agnes Nishimwe

 

 

"& His Orchestra" speelt golden instrumental hits van de jaren '50 tot nu. Met nummers van o.a. Duane Eddy, Andre Brasseur, The Ventures, Booker T and the MG's, Pierre Henry, Kraftwerk, Herb Alpert, Henry Mancini, Georgio Moroder, Kraftwerk, Daan... waar ze mee aan de haal gaan met eigen grooves, intermezzo's en trancerige impro's.

 

& His Orchestra bestaat uit Otto Goodyear en Billy Rocka .  Zij brengen een mix en match tussen instrumentale rock&roll, cowboytunes, new wave, krautrock disco en dance, waarbij je niet stil kan blijven staan.

 

Hun optreden wordt versterkt met een gastperformance van zangers en slam poet Prisca Agnes Nishimwe. Zei is de frontvrouw van Nuit Blanche en ook een graag geziene gast in Nuff Said.

 

Een première !

 

Earlier Event: December 14
Hot feet friday