Back to All Events

RAMONA!! 8 mrt 2018 - 20.30 uur> Koop tickets pluymvee vvk: 7 euro kassa: 9 euro

RAMONA is een intrigerende singersongwriter die samen met haar gelijknamige all-female band in April haar debuutalbum op de wereld losliet. De reviews liegen er niet om en 8 Maart speelt RAMONA de eerste Pluymvee van dit jaar in Salle Jeanne Simons !! Een mooie datum (Nationale Vrouwendag) om naar deze mooie dames op een favoriete locatie in Antwerpen te komen luisteren. Welkom !

Pers :
"Een plaat met songs die pakken, die ràken, die alles doen wat ze moeten doen, niet in het minst door de knappe meerstemmige vocalen en de verrassende arrangementen. Ramona neemt je mee in haar dreampop met steeds andere instrumenten en een eigen stijl. De songs gaan voornamelijk over liefde, vriendschap en vrede en toch is het verre van zoetsappig. Aldus VPRO 3voor12.

"De meerstemmigheid speelt op dit debuut een belangrijke rol en vormt een mooi tegengewicht voor de vaak poppy songs, die niet zelden een muzikale naïviteit en charme in zich hebben" zegt DaMusic.

"Soms doet de dromerige pop wat aan Feist of Amatorski denken en de geest van Chet Baker waart door menig liedje- De zangeres heeft duidelijk haar eigen stem gevonden & haar band weet heel goed hoe ze die zo mooi mogelijk kunnen verpakken. Nu nog hopen dat de radiozenders ook voor deze parel door de knieën gaan" - Enola.

"Heel knappe folkpop plaat, die zeker aan de ribben blijft kleven' - 'om ons te ontroeren en zelfs te hypnotiseren' - 'dromerige atmosferen' - 'magische schoonheid' - 'ruim publiek over de streep trekken, daar zijn we zeker van' - 'dit pareltje van een debuut plaat" zegt Snoozecontrol

<

do 8 mrt 2018 - 20.30 uur
>> Koop tickets

Praktisch

genre

prijzen

  • vvk: 7 euro
  • kassa: 9 euro

 

Later Event: March 14
workshop Vocal coaching