Back to All Events

Zandmann 23 maart 20.30 Pluymvee-tickets cc-Deurne

Zandmann is een driekoppige band uit het Anwerpse. Kristof Van den Bergh smeedt liederen uit gevoelens van existentiële disoriëntatie en melancholie: rauwe teksten met donkerzwarte ondertoon, gedragen door door soms krachtige, vaak doodeenvoudige gitaarklanken. Dit geheel wordt begeleid door de bas, synth, en piano van Kamiel Thys en de drums van Sander De Block. Het resultaat is eerlijke, intimistische rock die doet denken aan de muziek van Songs: Ohia, Mark Lanegan, en Neil Young & Crazy Horse.

Enkele maanden geleden trokken ze zich terug in de verlatenheid van de Ardennen waar ze in de GAM studios met Jonah Boons hun eerste EP opnamen.

 

 

<

vr 23 mrt 2018 - 20.30 uur
>> Koop tickets

Praktisch

genre

prijzen

  • kassa: 9 euro
  • vvk: 7 euro

 

Earlier Event: March 22
Workshop kinderkleding maken
Later Event: March 29
lezing over het vernieuwde erfrecht