Back to All Events

Workshop vocal coaching

Donderdag 11 januari van 13.30 tot 15.00

max 14 deelnemers

Valerie Van Roey is zangeres en stemcoach. Ze begeleid sprekers en zangers in haar eigen praktijk te Deurne in het ontdekken van hun natuurlijke en gezonde stemgeluid en in het brengen van een authentieke boodschap.

Haar stembegeleiding vertrekt vanuit de Werbeckscholing. In deze Zweedse zangmethode ligt de klemtoon op milde, organische processen om de stem te onthullen. De scholing in de Werbeck-zangmethode was voor Valerie essentieel in haar persoonlijke ontwikkeling als zangeres en als stemcoach. 

Sinds verschillende jaren is ze geïntrigeerd door Arabische en Oosterse muziek, wat ze ook verwerkt in haar lessen.

Tijdens de zangsessies van Valerie kom je in contact met de veelzijdige mogelijkheden van het zingen. Wat je ook drijft; plezier, ontspanning, liefde voor muziek, overwinnen van beperkende gedachten en angsten, nieuwsgierigheid, … deze workshop helpt je op weg om tot meer bewustwording en vrijheid te komen en dit in alle openheid.

Earlier Event: December 8
Hottest Feet Friday - Sunrise Swing Band
Later Event: January 18
Workshop fermenteren en pekelen