Back to All Events

Introductie sociale media 55+

23 november van 14.00-16.00

Facebook, Instagram, Twitter, YouTube... Er bestaan tegenwoordig talloze sociale media en het aanbod breidt steeds uit. In deze workshop maken we kennis met enkele van de meest bekende sociale media en waarvoor je ze kan gebruiken. Je krijgt een praktische handleiding mee naar huis waarin alles nog eens stap voor stap uitgelegd staat.

Tijdens deze workshop verlopen we de belangrijkste sociale media één voor één en maken de onderlinge verschillen duidelijk. Daarna volgt een vragenrondje. Tot slot creëren we voor wie dat wil samen een account.

Om deel te nemen aan deze workshop dien je enkel een laptop, smartphone, of tablet mee te nemen.

Deze workshop wordt begeleid door Marjolein Schurmans, grafisch ontwerper en fotografe.

Maximum 12 deelnemers.