Back to All Events

Jack In The Box

  • Salle Jeanne Simons (map)

Jack in the Box is de Gentse groep rond Antje Cochuyt. Gewapend met een ukelele schrijft Antje songs rond de grote en de kleine dingen des levens. Samen met Steven Sarrazyn begon ze, ondertussen al twee jaar geleden, aan de nummers te sleutelen. Onder het adagium ‘Ga heen en vermenigvuldig u’ is Jack in the Box steeds groter geworden met Teun De Voeght op gitaar, Thomas Janssens op de bas en Koen Gallet achter de drums.

Samen met de band is ook de muziek verder gegroeid. Jack in the Box wisselt maar al te graag de kleine intimistische liedjes af met grote, snedige arrangementen. En toen was het studiotijd! Op een regenachtige dag trok de groep naar de Sputnik Studio en bokste haar eerste EP in elkaar. In oktober 2015 wordt die op de wereld losgelaten, maar eerst is er de single Insane, een beklemmend nummer over ‘zo iemand waarvan je denkt, mmm… daar scheelt toch precies iets mee’, aldus Cochuyt.

Jack in the Box zijn: Antje Cochuyt (ukelele, toys, zang), Steven Sarrazyn (ukelele, keys, mondharmonica), Teun De Voeght (gitaar), Thomas Janssens (bass) en Koen Gallet (drums)

Info en tickets: http://www.ccdeurne.be/jack-in-the-box

Earlier Event: February 18
Nunki
Later Event: April 14
Fabrizio Poggi